Hoe krijg ik meer informatie over Geriatro als voorziening?


Wij geven graag een interactieve demo op het moment dat het u past. U kan die hier vastleggen.Hoe voeg ik mijn kamers toe?


Als woonzorgcentrum kan u een profiel aanmaken en bij het registreren aanduiden "ik ben hier om mijn kamers toe te voegen".Hoe betaal ik als zorgvrager?


Betalingen gebeuren nooit via Geriatro, en altijd direct met de voorzieningen.


Geriatro is gratis voor gebruikers die een verblijf aanvragen. We vragen een kleine bijdrage aan de woonzorgcentra en ziekenhuizen om het platform veilig in de lucht te houden en op hun wensen af te stemmen.Hoe annuleer ik een aanvraag?


Boekingsaanvragen kunnen geannuleerd worden in de details van de boeking. Login, klik op "verblijven" en klik vervolgens op "annuleren" bij de aanvraag die u wil annuleren. Er dient altijd een reden meegegeven te worden, zowel voor zorgvragers als voor zorgvoorzieningen die annuleren.Ik heb een ander probleem / technische vraag!


Ons platform is nog in de startfase. Indien u een fout heeft ontdekt of iets wat nog niet goed werkt, neem dan zeker contact met ons op. We doen ons best om zo snel mogelijk het probleem te verhelpen.


Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren en 24/7 per e-mail / contactformulier.